Aktuella händelser

2018-07-18 New Orleansfestivalen 

Förberedelserna pågår för fullt. Läs mer om festivalen på www.neworleansfestivalen.se

2018-07-13 Mannaminne stärker sin styrelse 

Mannaminne stärker nu styrelsen för den stiftelse som driver Anders Åbergs skapelse i Nordingrå och har inlett genomgripande förändringar i ledningen för att komma tillrätta med problem som stiftelsen dragits med.

- Nu kan vi ta tag i både ekonomi och den kommande verksamheten, säger Annika Wångby Stattin som är ny ordförande. Mannaminne har sen många år brottats med dålig ekonomi och nu är den mycket bekymmersam. Alternativet har aldrig varit att stänga Mannaminne och nu har vi påbörjat förändringsarbetet i ledningen och har kompetensen och kraften att gå vidare. Bland annat genom att se över vad vi gör, hur mycket det kostar och vilka som gör det. Den närmaste tiden ska vi nu se till att sommarens och höstens program fungerar och samtidigt se till att det finns en ekonomisk plan och att styrningen fungerar. 

Den nya styrelsen har redan börjat arbeta.

Annika Wångby Stattin var tidigare ordförande för Mannaminnes Vänner. 

För fortsatt information om Mannaminne går det bra att kontakta: Annika Wångby Stattin 070- 324 78 78, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .