New Orleansfestivalen

För 26:e året! 

New Orleansfestivalen på Mannaminne!


24-25 juli 2020 är det åter dags för Sveriges vackraste jazzfestival. New Orleansfestivalen som har funnits på somrarna i lite olika varianter på Mannaminne, Höga Kusten, firade 25 år förra året. Det har varit lite osäkert om och hur den skulle leva vidare, men nu har New Orleansbandet Spicy Advice Ragtime Band klivit in som arrangör i samarbete med övriga band och Mannaminne. Tonvikten ligger på tradjazz, men även andra festliga stilar med koppling till New Orleans kan vara aktuella, det viktiga är att det blir en trevlig festival och hög kvalitet på musiken.


”Det känns extra roligt att få dra i detta eftersom vårt band är jämnårigt med festivalen och har spelat här i flera omgångar sedan mitten på 1990-talet” säger Joakim Falk, trumpetare i Spicy Advice Ragtime Band.


Det kommer att bli konserter på flera scener, inklusive restaurangen, brassbandsparad på området, dans, jam sessions mm.

Kort sagt New Orleansk partystämning på Mannaminne över en helg!

Förutom Spicy Advice Ragtime Band är övriga band som är klara i skrivande stund Lena Stompers och Kersti Barfota Boys, men nu börjar på allvar programarbetet och övriga förberedelser.


Information och uppdateringar kommer löpande att publiceras på Mannaminnes och

Spicy Advice Ragtime Bands Facebook och hemsida.


www.mannaminne.se                 https://www.facebook.com/mannaminne/

www.spicyadvice.nu                   https://www.facebook.com/spicyadvice/

 


För frågor om program och musikaliska bidrag Joakim Falk

joakim@spicyadvice.nu


För restaurang och boende                           

Ann-Charlotte Ahlman hotell@mannaminne.se tel 070-238 60 37 

 

Varmt välkomna till Mannaminne och årets New Orleansfestival!